ecklog12.gif (2834 bytes)
Het Internet
Bedrijf en Net Internetgebruik Kleine bedrijven

Start
Terug

  
Uw organisatie en het Internet

Er gaat bijna geen dag voorbij waarop we door de massamedia - krant, tijdschriften, radio of TV - niet geconfronteerd worden met het Internet. Nieuwe technische ontwikkelingen, nieuwe diensten, commerciŽle successen.

Eťn ding is wel duidelijk: geen enkel bedrijf of organisatie kan meer om Internet heen. Dat laat U de keus af te wachten of de uitdaging aan te gaan en de kansen te grijpen die het Internet biedt.

crowd2a.jpg (63179 bytes)Velen hebben dit al begrepen. Alleen in Nederland zijn er al meer dan vijftigduizend bedrijven en organisaties die zich presenteren op het Internet. Uiteenlopend van grote multinationals tot ťťnmansbedrijven. Van ministeries tot gemeenten. Van Ajax tot dorpsclubjes. Van universiteiten tot basisscholen. Het Internet is voor iedereen die contacten wil onderhouden met zijn klanten, leden, relaties, inwoners enz. Dit verklaart waarom het Internet in korte tijd zo groot geworden is en waarom het nog steeds razendsnel groeit.

Visie
Internet is een belangrijk, niet meer weg te denken medium. Dit rechtvaardigt een lange termijn aanpak en een goed gestructureerde inbedding in uw communicatiestrategie en bedrijfsvoering. Met, naast een goed doordacht attractief ontwerp, vooral ook aandacht voor continuÔteit. Vandaag een actuele, betrouwbare en attractieve Website is goed en zal zeker bijdragen aan uw onderscheidend vermogen. Maar het is niet voldoende. Over een maand, een jaar, ja continu, moet uw site actueler, betrouwbaarder en attractiever zijn. Alleen dan kweekt U trouwe, loyale bezoekers die bij U terug blijven komen. Ons beleid is erop gericht om dit voor U haalbaar te maken.

Besparingen
Naast de brede bereikbaarheid vormen besparingen ook een belangrijke redenen om via Internet contact te onderhouden met uw klanten en relaties. U hebt geen druk-, papier- en verspreidingskosten en de voorbereidings- en operationele kosten zijn veelal lager dan die voor de traditionele media.

Zijn niet al uw klanten of relaties via Internet bereikbaar? Wij kunnen met U een strategie uitwerken waarbij U naast Internet gedrukte media of CDROM gebruikt. Een strategie gericht op optimale effectiviteit en minimale kosten.