ecklog12.gif (2834 bytes)
Het Internet
Op het Net? Uw Website Intranet Het project Diensten Eckel

Start
Bedrijf en Net
Internetgebruik
Kleine bedrijven

  
Op het Internet?

Het Internet is nu al niet meer weg te denken en zal nog belangrijker worden. Waarschijnlijk hebt U zich afgevraagd wat het voor uw bedrijf, overheidsorganisatie, stichting, vereniging of onderwijsinstelling kan betekenen. Kan het ook U helpen om een betere band op te bouwen met uw klanten en relaties. Om de kwaliteit van uw diensten te verbeteren? Uw omzet te vergroten? Of, nooit onbelangrijk, kosten te besparen? Lastige vragen omdat het om een complexe, ontoegankelijke materie gaat.

Wij kunnen U helpen als U de elektronische snelweg op wilt. Eckel Internet Services is een innovatief bedrijf dat de introductie van uw bedrijf op het Internet kan verzorgen. Hiervoor beschikken we gemotiveerde, goed opgeleide deskundigen en moderne hulpmiddelen.

manvrclip.JPG (60172 bytes)In deze brochure laten we zien wat het Internet voor uw organisatie kan betekenen. Wat is Internet, wat is Intranet - het jongere broertje van het Internet - en wat is een Website. We laten zien wat er moet gebeuren om succesvol het Internet op te gaan en wat Eckel Internet Services daarbij voor u kan betekenen. Hoe we er, samen met U, voor kunnen zorgen dat uw organisatie zich beter presenteert, nieuwe relaties verwerft, omzet vergroot en tegelijkertijd geld kan besparen.

Bekijk het eens rustig. En, aarzel niet om, als U ge´nteresseerd bent, contact met ons op te nemen. Graag willen we in een persoonlijk gesprek uw vragen beantwoorden en de mogelijkheden voor uw organisatie bespreken.