ecklog12.gif (2834 bytes)
Het Internet
Bedrijf en Net Internetgebruik Kleine bedrijven

Start
Terug

  
Internet: hét medium voor kleinere bedrijven en organisaties

kassa_appels.JPG (10359 bytes)Voor kleinere bedrijven en organisaties is het Internet een uniek medium om zich professioneel aan een breed publiek te presenteren. Het Internet biedt ook geweldige mogelijkheden om contacten met klanten en relaties te onderhouden. U zult merken dat de kosten hiervan veel lager zijn dan het gebruik van drukwerk, mailings en dergelijke.

Kosten
De kosten voor het opzetten van een Website hoeven, dankzij een speciaal op kleine bedrijven gerichte aanpak, zeker geen belemmering te vormen. In een goede samenwerking, waarbij U de informatie op een overeengekomen wijze aanlevert, verzorgen wij voor een zeer acceptabele prijs uw professionele aanwezigheid op het Internet. Alle technische details, van begin tot eind, kunt U verder aan ons over laten. Ook publicatie, opleiding, beheer en ondersteuning kunnen we zeer concurrerend voor U verzorgen zodat u zich volledig kunt blijven concentreren op het "runnen" van uw bedrijf.

Hoe klein of groot, jong of oud uw bedrijf ook is: aarzel niet om eens contact op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.