ecklog12.gif (2834 bytes)
Het Internet
Op het Net? Uw Website Intranet Het project Diensten Eckel

Start
Publiceren
Uw net-adres

    
Uw Website

Uw aanwezigheid op het Internet begint met een Website. Een Website bestaat uit één of meerdere beeldschermpagina’s waarop uw bedrijf of organisatie zijn producten en diensten presenteert. Dit kan uiteenlopen van een presentatie van uw bedrijfsfilosofie, producten en diensten tot het aanbieden van uw gehele assortiment in een Internetwinkel.

Met een Website bent U bereikbaar voor iedereen, wereldwijd, die toegang tot het Internet heeft.

Wat U te bieden heeft is op een Website ook beter toegankelijk. Op een goed ontworpen Website kan de klant of relatie van uw bedrijf gemakkelijker en sneller dan met de traditionele gedrukte media vinden wat hij zoekt.

Communicatie: tweerichtingsverkeer
vrouwtel.JPG (8923 bytes)Moderne Websites zijn interactief. De gebruiker kan niet alleen kennisnemen van uw boodschap, hij kan ook reageren.  Snel en gemakkelijk, zonder kosten, kan hij om extra informatie of een afspraak vragen of een bestelling plaatsen. De ervaring leert dat gebruikers dit ook daadwerkelijk doen. Een goede Website bevordert daardoor de binding met uw klanten, relaties, personeel en andere gebruikers en kan zorgen voor extra omzet. En dit voor een fractie van de kosten van de traditionele media.